hb low

ada x sni msa nk brsalin hb dea low? sllunye low cmne ek masa nk brsalin. xde risiko pape ke

2 Balas

Saya ms mngandung hb low tp sblm bersalin ada naik 2x ms checkup, malangnya sy bersalin awal 37w 4 d, saya xtahu berkaitan sy hb low ke tak sbb lupa tnye doktor.Baby saya lps kuar spital hr 14 smpa sekarang 5 bulan kena makan ubt tambah darah n ms checkup 3 bln kt spital doktor tmbh lg ubt asid folid.now 2 jenis ubt smp 28/8 ni nk check drh blk smaada drh merah ank naik x...anak ada anemia krg drh merah...

5y ago

Ank no 4 dh😁