hb low

ada x sni msa nk brsalin hb dea low? sllunye low cmne ek masa nk brsalin. xde risiko pape ke

2 Balas

Saya ms mngandung hb low tp sblm bersalin ada naik 2x ms checkup, malangnya sy bersalin awal 37w 4 d, saya xtahu berkaitan sy hb low ke tak sbb lupa tnye doktor.Baby saya lps kuar spital hr 14 smpa sekarang 5 bulan kena makan ubt tambah darah n ms checkup 3 bln kt spital doktor tmbh lg ubt asid folid.now 2 jenis ubt smp 28/8 ni nk check drh blk smaada drh merah ank naik x...anak ada anemia krg drh merah...

5y ago

Ank no 4 dh😁

Sy nak share sikit ngan mommy.. Sy ade masalah hb low mase pregnant ni.. Sy memang ade anemia dari sblum pregnant.. Aritu doc bg tempoh 2mggu jea naikkn hb.. Lepas sy makan MKD ni alhamdulillah hb sy da ok.. Sy makan dan sy jual. Akak ipar sy yg suggest.. Sbb aritu akak ipar sy hampir kene buang rahim.. Dy amalkn mkd ni dah tak jd operation..