Assalamualaikum mommies RE: UPT, SCAN

Ada x sape2 yg pernah alami mcm sy ni? Mula2 test upt +ve, gi scan on 20hb 2 doc bgtau kantung kecik sgt n bentuk x brape cantek. Selang seminggu lpas tu spotting, dh mkn ubat kuat rahim spt yg doc suruh. Sepanjang seminggu mse continue ubat kuat rahim, sy test upt dh makin pudar.. Sy belom pergi klinik lg lpas yg 1st scan tu.. Yg gmbr kat bwh ni gmbr scan sy mse 20hb 2. Tq

Assalamualaikum mommies
RE: UPT, SCAN
1 Balas

Sy pernah jd mcmni. Kantung tak cantik, lama2 turun sndri.

1y ago

Turun mcm isi ikan tu, sekali bleeding & senggugut. Sbb masih awal lg. Klu dh ada janin, turun kantung sekali. Sy pernah lalui pkara ni.