berat tak naik

ada x pregnant mummy yg berat tak naik? nurse pelik kenapa berat tak naik ? sekarang dah 23 minggu..berat maintain je.

39 Balas

Saya pn tp sbb bmi sy dah obes so doc xkesah asal bby dlm perut membesar sm usia kandungan..

Saya sis 🤣dr 1st trimester til 25weeks nw berat 55kg jer.. Ntw saya gdm on diet..

Ada tp better naikkan bese depa worry about the baby more if things like this

Sy pun x naik..bln4 cek 53kg..bln6 cek pun 53kg...padahal da melantak..😅

Saya pun berat naik sekilo je dalam masa 2bln. 🤭🤭 Dokter geleng je

Sy pon berat x naik jgk dari berat 45 kg dh nk dekat bersalin berat 49kg.

Sama lah kita sy pun 20w sudah ..berat badan sy still x naik..

Sy naik sekilo je... 19 May 2020 till 2 June 2020

Mcm sy la hihi 44 je berat.. Kndugn dan msuk 6 bln

Ermm sy berat turun.. Booking 83.. Skrg 82.. 15w