Berat maintain semasa pregnant

mcm mna nak naikkan berat badan semasa pregnant . dah 3x klinik bulanan d kkia berat still sama 56kg . smpai nurse tegur . sebelum pregnant berat cepat naik klw mkn bnyk .

2 Balas

Nak tanya mcm mana awk jaga mkn tu sampai berat tak naik? Atau mkn byk tp berat tak naik? Sbb sy nak jaga berat, tulis berat kat buku pink pun dah guna pen merah skrg 🫠

1y ago

tk jaga mkn sis . mkn mcm biasa, selera pn okey . tk tahu knpaa tk naik2 😅

sy drop 7kg... smpai skrg 17weeks ttp berat drop

1y ago

sy sejak preg nii diaa mntain jaa sis . tk drop tk tmbah 😅 mkn mkn jga . xda alahan apa2 . sblum preg mkn bnyk confirm naik berat . nurse ckp klw next klinik still maintain kena buat ujian drh .