berat tak naik

ada x pregnant mummy yg berat tak naik? nurse pelik kenapa berat tak naik ? sekarang dah 23 minggu..berat maintain je.

39 Balas

selagi awk dan bby sihat xde masalh pon klu bert tak naik ...mgkin awal² tak naik..tpi akhir² nnti naik k .. be postve ..

sy bukak buku pink 7weeks 60.5 lps tu turun berat smpai 58 skrg 36weeks 65 jee sis, tuu pon lepas 5 bulan bru berat naikk..

Berat baby naik x? Saya haritu naik 6.8kg saja 9 bulan. Baby lahir 3.39kg. 😁 Jadi 3kg tu berat naik+ketuban+uri sj.

Sama laa. Saya dri booking 64kg. Skrang dah 28w berat 65kg. Tapi nurse n doc xde bising pon. Lagipon saya gdm on diet

Saya berat tak naik..malah turun lagi.. nurse pelik.. tapi doktor cakap ok sebab saya memang berat terlebih dah..haha

sy mula2 buat buku 11 week 76.5 skrg dah 37 week bru 77.. mkn mcm2 tp x naik , baby ok je skrg 3.1 kg 37 week

Br lps check up pn sama berat x naik...nurse ckp yg pntg berat baby naik & baby sht sy br nk msk 19weeks..

I pregnant till 35 weeks weight never increase,weight increase the last 2 weeks before i cesaer.

Besttnya.. Berat x naik... Saya skrg 37 weeks.. Berat dah naik dekat 20 kilo😆... Sblum peknen 42..

Sy pon wktu 26wks berat x naik..tp sbb gdm dan on ubat pil kncing mnis tu so nurse kata ok je..