pening mabuk waktu malam

Ada x mumy kt dlm ni alami situasi alahan malam.siang hari ok

28 Balas

Sy dri 1st trimester smpai 2nd trimester ni masih alahan. Tp alahan sy jnis xkire wktu. 1st trimester dlu slalu alahan pgy2 n mlm time mata dh start mngantuk. 2nd trimester ni die mai alahan waktu mlm time nak tido tu.. harap2 lpas ni xalahan lgy dh.. aamiin

Saya mabuk mlm..gi keje ok..balik rumah jmp husband bdn terus jd lemah..kepala pening.. kdg2 muntah.. nampak macam mngada2 ngn husband tp mmg betul2 bukan buat2..😁 pening husband layan

Mcm saya alah smpai 4bulan..pagi mlm muntah..brt dri 64kg trun jdi 57kg sbb alah.. Tpi alhamdulillah lps abis alah brt naik blik🤗🤗

Tak kira waktu, pagi memang wajib loya muntah. Lepastu ikutla dia nak datang mabuk pening loya dia datang la sampai malam. Hehe..

Macam sy malam sampai pagi mabuk. Tengahari sampai petang ok je cergas. Alhamdulillah mabuk sebulan je. ☺

Saya hari tu kena setiap pagi dan lepas je pukul 6pm datang balik muntah2..waktu tengahari je yang ok..☺

Aa sy pun.. Nk tido sy minum susu pnas suam lepas mkn.. Nk lelap kalau sakit hempedu sgt telan gaviscon.

sy kol 2 3 pagi smpai ke subuh .. siang hari ok xde masalah klubrasa mual makan then da ok dah ..haha

Sy macam tu dulu. Bila malam je baru start muntah2. Tp bila second trimester hilang dah muntah2.

Awal2 waktu siang pening,loya,mual.skrg sis dh 14 week kna mlm ploop...x leh nk buat ape mlm2