details scan

Ada x mummy yang buat details scan dan doctor cakap dalam otak baby macam ada lebihan air. Saya rasa down sangat sebab takut baby saya x normal. Saya pergi check klinik swasta lain cakap otak baby normal je. Saya tunggu appointment pakar untuk details scan di hospital besar. Mummies tolong doakan baby saya sihat sempurna ya???

39 Balas

semoga dipermudahkan Allah..

Semoga semua nya baik2 je...

Semoga dipermudahkan Allah

Doa yg baik2..inshaAllah..

Semoga dipermudahkan sis

Amen..

Doa banyak2. Haritu i pun doc ckp mcm tu. tp pergi check kt ppum okay je. Dah berapa weeks? Kdg2 doc clinic biasa silap. So doa byk2 n try check lg

amin.... xde pape tu.. InsyaAllah...