Problems otak janin

30week,Hari ni details scan kat hospital, dokter cakap ade problems kat dalam otak baby,yg boleh jadi effect down sindrom, jumaat Kene pigi jumpa pakar nak pastikan betul2, sy rase mcm dah xde energy nak hidup, sebelum ni sy lepas keguguran, sekarang ni Allah bagi cobaan balik kat sy... Tolong doakan baby sy,, terimakasih..

2 Balas

Bukan detail scan 90% tepat pd usinkandungan 20-24w? Mcm mana doc pakar baru detect skrg? Awk ada penyakit lain ke masa pregnant? Insha Allah xde apa.

Sabar yer Mummy kena kuat semangat utk baby 💪💪