X Dapat Kesan Jantung Janin - 7 Week

Ada x mommies2 yg experience ada janin tapi x dpt kesan jantung.. Pastue scan dpt kesan dah.. Ada ape2 tips x.. Risau gak nie dah 7 week tpi x dpt kesan jantung.. Lagi risau doc bagi percentage bawah 50%..???

13 Balas

Tak faham lah dr sepatutnya cakap lah yg baik2 jgn buat kita ni risau😥

5y ago

Mgkin dia x nak kita berharap.. Tpi mase first scan doc lain plak ckp mcm x jadi, nmpk kantung kecil sngt.... Scn kali kedua alhamdullillah nmpk baby.. Tpi heartbeat plak.. Harap baby selamat n sihat.