SANGAT DOWN MEMIKIRKAN DALAM KANDUNGAN 8WEEKS JANTUNG BABY TAK ADA

mudahan2 ada keajaiban minggu ni scan baby lagi kalu ada jantung.. janin baby da ada.. tapi jantung scan perut n bawa pu. X ada.. ada siap2 tak dekat sini lewat sikit baru dapat kesan jantung baby .. saya sangat2 down

2 Balas

Sis sy first mom skrg first bby sy mcm sis jgk baru ni sy scan 8minggu3hari chek xde lagii kdg2 atas bdn ibu kdg kandungan 9wks 10wks br nmpk tgk atas bdn ibu kdg rahim kite tebal .. jgn down baca doaa selalu usap perut tu … mtk ada yee sy amal mcm tu lah sy pun down waktu scan tu tp alhamdulilah ajaiban sy checkup kk baru ni kandungan sy 9minggu5hari chek first alhamduliah nmpk baby nge heartbeat dah … 😊 dan 5/11 ni pulak nk chek dkt kk sy kandungan dh masuk 13weeks1hari insyaallah sy doakn semoga ad ajaiban dlm perut awk ok amin think positif

11mo ago

Amin2 terimksh atas doanyaa insyaallah sy harap sis ad keajaiban sabar yee doa banyak2 insyaallah rezeki buat sis utk jd be mom 🤲🏻☝🏻

biasanya lewat sikit baru dpt detect .. lgi satu kalau mcm sy .. sblum prgi scan doctor akan pesan siap siap kt sy tahan dlu kencing spaya snang nk scan baby & detect bnda bnda lain (bkaitan baby)

11mo ago

sis bukan masalah dia janin baby tak nampak.. masalah jantung xda..