rasa gerakan baby

Ada x mommies yg dah rase gerakan baby dalam perut seawal 12w? Mulanya sy ingat perut berangin.. Tp bila rasa mcm ada yg tgh stretching dlm perut ni dan bila scan doc kata baby gerak2.. Barulah yakin tu mmg gerakan baby... Xsangka awal sangat boleh rasa baby dah...

8 Balas

Sama dengan saya sis, 12week dah rasa baby gerak halus je rasanye

5y ago

rasa dah..cuma gerakan tu halus je.. heheheheh ingtkan angin kentut ke apa..rupanya pergerakan si kecil dlm prot heheheh