Tak faham gerakan baby

Hi mommies. Saya dah 18weeks. Saya takfaham bila baca ada mommies ckp npleh rasa gerakan baby seawal 16weeks. Bila saya scan baby alhamdsihat. Tpi gerakan tu saya mcm takde. Baru harini rasa mcm perut gegar2. Itu ke gerakan baby? Ke sebab faktor kulit tebal tak rasa tendang2 tu? Hmmmmm. #firstbaby

1 Balas

kulit tebal ke lemak tebal tu xde kne mengena sis. sye jenis bdn comel2 boleh je rasa masa 13w. sbnr nya seawal 13w kite dh boleh rasa gerakan baby. cuma gerakan tu x kuat and kekdg kite confuse sama ada gerak bby or angin.