10week++ dah rasa baby gerak

Hai mummy ada ke yg dah rasa baby gerak week10++..kalau mlm tgh baring2 sambil usap perut nnti rasa la mcm jentik2 kat perut,,second baby ni awal betul rasa gerakan baby..ada ke mummy2 sama week dgn saya yg dah rasa gerakan baby..#ingintahu #bantusharing

10week++ dah rasa baby gerak
2 Balas

Baby mmg dah gerak masa saya scan 11 weeks nmpk dia dok gerak angkat kaki la terkangkang la hehe, cuma tak terasa waktu ni, tapi skrg saya dah 20 week dah kuat dah gerak dia huhu🤲🏻❤️

2y ago

Yeke sis huhu, lain anak lain rasa dia kan. Pregnancy journey dia pon lain huhu. Moga dimudahkan segala urusan ye sis🤲🏻❤️

Biasa 18 week ke atas atau 20 week bru rasa.

2y ago

Yg sulung minggu ke berapa eh sis?