Sakit Belakang

Ada x ibu2 mengandung yang ada sakit belakang masa trimester kedua? Saya kerap alaminya sekarang lagi2 kalau lepas keluar jalan atau duduk lama2 dalam kereta. Ada ibu2 yang tahu apa2 solusi x untuk masalah ni? Kalau tampal koyok berangin tu risau pula effect kat baby nanti.

1 Balas

Sy mula sakit belakang pada trimester pertama, berlanjutan sampai bersalin. Lepas bersalin je terus hilang sakit pinggang hehe.