Mengidam

Ada x ibu2 kat sini yg mngidam benda yg tajam2,yg sepatutnya x blh mkn mcm nenas,tebu,tapai...klu mkn jgk bahaya x...?

21 Balas

Nanas ok je bg sy nasib baik xde mengidam nenas. Sbb sy mmg jenis xsuka buah masam2 ni. Tapai sy mkn masa raya ritu, ok je sebungkus. Masuk 2 bungkus, perut sakit lain mcm. 😂 Terus stop. Tp sy xblh minum coffe, mkn ubi kayu msa pregnant. Mmg kaw2 sakit perut dia. Skrg ni da bersalin pon still takot lg nk minum coffee. Cravings dia jgn ckp la. 😂