Nenas masak

Pregnant 17weeks bole makan nenas masak x ,, tp x la mkn byk ... mkn dgn kuantiti yg sedikit ..

2 Balas

Sy mse mgndung ank yg first, sy hantu nenas.. Mnum pun jus nenas.. Alhamdullillah shat ank sy.. Now da 8y..hehee.. Pd pndapat sy laa. Nenas yg da msk xde mslh pun.. Kalo nenas muda tu yg org ckp tajam.. Tp kalo bole mkn skit utk ilang kn rase jek.. Sbb lain org, lain bdn nye.. Ade yg xtahan kn... 😊

5y ago

Terima kasih sis

Boleh sis. Sy mmg dr awl pregnant smpai beranak mgidam pajeri nenas tak sudah 😂. 2 kali preggy 2 kli juga mgidam bnda sma

5y ago

Yaka oke ... say x berpengalaman lg .. kalo bole alhamdulilah laa ... terima kasih ye