SUNAT BABY LELAKI

Ada x ibu2 atau bakal ibu yg dah sunatkan atau plan untuk sunatkan baby lelaki? Ke lebih bagus tunggu da besar? Share pengalaman/info please. Thanks

6 Balas

better sunat kn masa kecik.. senang jaga makan iaitu hanya susu.. dan x banyak pergerakan.. hanya baring.. 🤗

Saya plan nak sunatkan baby saya masa kecik ni senang nak jaga permakanan plus cepat baik

Adk bradik sy smua mak sunatkn mse kcik.. hritu abg pn sunatkn nk dia yg bby

Sy pon plan nk sunat masa baby.. Senang nk jage Dan cepat baik

klu org arab dorg sunatkn masa bby..

senang masa kecik sis..