Ada tak yang dah sunatkan baby boy?

Boleh share sikit pengalaman jaga baby yang baru sunat? Kalau ada tips yang boleh share lagi bagus. ? Baby saya 3 bulan setengah, harini baru hari keempat sunat.

1 Balas

Sy takde tips..dlu pun sy terfikir jgk nk sunatkan ank sy umur dlm 2 3bulam ..tp sy takut lepas tengok post kt fb psl baby (tak sure bpe bulan, rasa awl2 jgk lah) sunat guna laser tpotong habis anu baby tu.. Ya Allah sian sgt .. Klu dh mcmtu sy tggu dia dh bsr sikit tkpun sunat bila dh sekolah nnt ke