Tk suka manis

Ada tk ibu2 kt dlm ni semasa mngndung tk suka mkn manis. ...lbih suka asam dan pedas.... Saya klau mkn tk de pedas. Tk de msam mmng tk lalu. Mkn.. Mkn maniss. Kmporm muntah

2 Balas

dulu masa awal pregnant, sy suka pedas dan masam.. tapi bila baca, itu pnyebab rajin mual dan muntah.. slow2 bhenti.. skarang suka manis plak.. 😅

5y ago

huuhuuu.. itu je trlintas d fikiran.. tu je yg boleh lalu tekak.. heeheee.. semoga kita dipermudahkan la ya.. 🤗

Sis mengandung baby boy ke girl

5y ago

Tk thu lgi sbb bru 13 minggu