suke makan maggie

sape yg kt sini mcm sye , naik second trimester suka sgt mkn maggie , tk ksah laa maggie apepun , yg pnting bkn maggie ramen ke maggie pedas gile , just maggie kari ayam tomyam dgn sup . sebab skrg kalau bleh smnggu skali sye suke makan maggie , nk mkan nsi tk bleh trime . kdg trfkir jgk rsau kt anak , tpi tulaa tk mkn pun anak lapar jgk

2 Balas

Sy pernah tp kdg terpaksa tahan demi kesihatan bby. Cuba dua mnggu sekli atau sbulan skli. Time first and sec trimester pun mmg xlalu nasi, sampai 3 ari xmakan nasi. Sbb tgk je rasa mual. Tp sy bykkn buah dan nestum.. Atau heavy carbo ambil mee kuning or kuew tiew. Ikut kesukaan mami

sama sis...sy pun mcm tu...bile tngok nasi je..mula lah mual