Bp tinggi & hb low

Ada tips utk tekanan darah tinggi & hb low 😭😭 stress kena datang selang seli kk utk cek bp😭😭😭

5 Balas

Untuk HB low saya boleh suggestkan Calla Milk . Saya ada anemia , 10.8 je HB . Amalkan Calla milk lepastu HB saya naik sampai 12.4 . Alhamdulillah cantik . Tapi harga marhaen sikitla . GDM pun saya tak sangkut alhamdulillah . Kalau yang murah boleh cuba pati delima gulsan tu . In shaa allah berkesan . Ikhtiar 🥰

last cek up hritu hb sy 10.4, bp tiap kali cek mesti tinggi kat KK tapi bila buat sndiri elok je bp nya..psl hb tu dari ank first sy mmg rendah..mkn iberet pn sme je..

3mo ago

sis branak normal jga? sma la sis sy cek dkat rmah normal smpai kk tggi ni🥹

Bertenang ya. Stress pun salah satu sbb BP tak OK. Apa kata, tanya KK, boleh tak cek BP sendiri jika ada mesinnya?

hb low sis mkn jambu batu . saya dari hb 11 naik 12 lebih.

3mo ago

okay sis thankyou tips 💃

exercise boleh bantu both problems ni.