Low blood pressure

Hello mommies. Ada sesiapa yg low bp? Boleh share tips or meals yg mudah utk stabilkan tekanan darah. Saya rendah sgt 80+ #advicepls #bantusharing

4 Balas

saya pon bp low hb okay jee . hari2 kepala saya sakit .. start mlm tdi saya muntah2 teruk sampai pgi ni . dengan kepala pening sgt2 🥲makan ape tak bole . saya minum nestum pon keluar balik .. muntah warna hijau , dgn kuning .. lemah betul badan saya ..

2y ago

Sama. Hb ok bp je. Dr nasihatkan kt saya bykkan mkn bkhasiat, rasanya dr zaman before kahwin suka mkn2 yg bukan2 sbb jenis mls mkn nasi, tu saya low bp. Skrg baru ad kesedaran

Saye baru jer kene bp low. Tp bile checkup kat KK bp normal jer cantek. Time keje jer sy akn jd pening kepale sbb bp low. Pegi klinik doc sarankan utk rehat byk dan byk minom air supaye tak dehydrate.

saya bp low dgn hb low , minum pati delima alhamdulillah kurang bp low , pening mual pun kurang

makan daging