Cara naikkan berat baby dalam kandungan, saya baru 20minggu, tadi scan berat baby 350g. Normal tak ya?

Ada tips tak untuk naikkan berat baby? Saya minum susu Dutch Lady perisa coklat & Farm Fresh coklat sahaja. Susu tepung atau perisa asli tak boleh telan 🥲

12 Balas

Biasanya minum susu boleh naikkan berat baby. Rasanya normal je kot berat tu, doc takde cakap ape2 kan?

2y ago

Oo berat susah naik ye? Takpe la asalkan berat baby okay ye 🤗