"HB" low

Ada tips tak nak naik kan hb low. Nurse asyik membebel ?je kat saya harap korang membantu?

27 Balas

semalam baru sembang ngn kawan.. dia jenis xmakan ubat yg kk bgi .. utk jaga hb dia buat jus jambu batu. blend sekali kulit. minum sekali dgn hampas2 tu.. dia dari 8 naik 10.. kalau saya jenis mkn ubt. hb oke je tpi makin turun skit2 ... bru2 ni sy blend apple hijau 2biji xletak gula. minum tu hb naik sikit dri 11.6 ke 11.8.. ada juga kawan yg cuma mkn kurma.. hb cantik je.. mcm2 cara boleh cuba ikt kesesuaian diri.. good luck sis. 😊