"HB" low

Ada tips tak nak naik kan hb low. Nurse asyik membebel ?je kat saya harap korang membantu?

27 Balas

Makan daging lembu buat sup 1 mngu makan lah dalam 3 kli mcm itu .. nak cepat makan hati lembu..

Boleh amalkn minum jus delima...jambu batu n peria katak pn boleh naikkn hb...in sya Allah...

Jambu batu. Pulun makan sblom appointment hahaha. Alhamdulillah x trun2 dah smpi kw beranak

Makan kurma pastu minum susu wildan.. trylaa sy minum setakat ni HB okay

Mkn jmbu btu, pati delima/buah delima , mkn ubt dgn air oren , mmg cpt naik.

5y ago

Air oren? Jus oren keee atau sunquick? Ke boleh dua-dua?

Kurangkan caffeine. Jgn minum coffee mnggu nk checkup tu. Huhu

Sy hritu mkn iberet + iron tablet.alhamdulillah sgt2 mmbntu

5y ago

Ha'aa.dye kecik je kuning

Pati delima , buah delima , jambu batu .

Mkn kismis pun bantu naik kan HB sis...

sya makan kerang ..sehari naik hb