Tips

Ada tips tak nak bg janin dlm kandungan membesar, skrg 32mnggu berat janin bru 1.73kg.. Kalau blh nk bsar skitt,sbp first pregnancy ank lahir 1.9kg je 37 mnggu.. Teringin nk bby berat normal mcm bby org lain? please share

1 Balas

Sy masa anak ke-2 dulu selera mkn okay. Sekejap je dah rasa lapar.. rutin harian jam 10am, 4pm, 10pm sy mesti nak kudap biskut/bread + milo.. berat badan pun naik, baby pun makin berat. Masa bersalin berat baby 3.71kg.. nasib je tak kena GDM sama preggy.

5y ago

Itulah sis, ne pon nk catch up lg 5 mnggu hrp2 masa tuu berat bby naik la. Trget tk tggi dpt 2.5kg ngam pon okayy,nk cri tips ape lg