Bersalin awal 37 minggu

Ada tak mcm saya trpksa bersalin awl sbb bby kcil ..nak tnya klu bby lahir berat 1.9kg bby trpksa msuk botol tak.. kndungn ank prtama

5 Balas

Sy pn bersalin 37w doc xnk simpan sbb sy de gdm. De kuar spoting coklat terus g hospital. Baby scan 3kg tp bile kuar 2.43kg.. Berat uri 0.6kg. Baby masa kene thn wad drop berat. Skrng berat baby 2.1kg.. Doakn baby sy sihat sepenuhnya. Aamiinn..

Saya pun baby kecil doctor scan 2.1kg masa 37 minggu, due date 16/3 tapi dah selamat bersalin 25/2 secara emergency czer.. berat baby 2.05kg masa lahir

sis try la mnum susu . sbb susu mmg mmbntu dalam menaikkan berat baby. mana tahu asbab mnum susu, baby naik berat

Masuk botol ataupun inkubator baby mksud sis?Srasanya mungkin akn msuk inkubator sis.Sbb berat kurang/kecil.

makn maknn manis sis...