9week

Ada tips n mknan tmbahan tak supaya badan cergas n bertnaga msa mngandung?sy ni sntiasa nak baring je..nak tdo sntiasa..n bdan rasa berat sgt..buat kerja pun pelahan ja

7 Balas

Sama la sis.. kadang hbis basuh kuali 1, p baring dlu.. lps tu 10minit smbung balik basuh pinggan plak..tk larat, takkan nk paksa kan..

5y ago

Sama la.. Kdg lepas masak tu, trs cri tilam.. Brg rht kn bdn.. Bila da ok ckit bru la g brsih kn sinki pulak.. 😅