Tolong bantu

Nak tanya, kalo kta dh mkn iberet. Blh x kta ambk vitamim c mcm berocca mcm tu..sbb bkeja n badan sntiasa rasa penat, letih n lesu.. #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #1stimemom

2 Balas

Berocca rasanya tak sesuai utk preggy mom. Apa2 ubat selain ubat klinik kena tanya dgn doc dulu. Sehari awk minum susu banyak tak?

2y ago

yeke... sbb sllu rasa penat, letih, lesu. mana tau x ckup vitamin ke... mnum susu 2-3 kali shari..

boleh cuba kurma tengok dulu hasilnya mcm mana