gula tinggi

ada tips cara pemakanan untuk org hamil gula tinggi x? sbbnya hujung bln ni mau check gula... sblm ni sdh check d klinik.. tp doc bg peluang kawal sndiri lu smpai hujung bulan ni... pls... any tips...

2 Balas

kne mkn yg xmnis n mnum 3liter air masak jew...Mkn buah2an pon yg xmnis2 sgt...Sye bt mcm tu jga..Bsp alhamdulilah normal blik..Gdm terkawal

Cut sugar mulai hari ni. Especially minuman. Kalau mknan xleh nk elak sgt. Byk minum air masak. Sempat lagi nak kawal.