Hai mammyy hamil 22w tp knp tak nmpk jantina ya.. scan kt KK _.klu masih x nmpk..bby girl ke,??

Ada takm sy juga

4 Balas

kdg sbb baby tak bg kerjasama. & scanner kk kebanyakkan nya dah lama. kalau nak yakin, scan di swasta. & sebelum scan tu minum air sejuk & makan manis2/sedap2. Insha’Allah baby happy & bg kerjasama

Scan kat swasta ja byar 60 mctu. Lagi tepat. Sy scan 20w dah nmpk gegul

kk kalau npk pun jgn percya sgt. better g swasta rm 30-40 je

oo.. ye..ke..boleh cuba terima kasih ya