Mom to be

Ada tak yg sedang mengalami nasib mcm sy sekarang ni. Pregnant 6wk and nampak mcm buncit je bkn pregnant. ??

21 Balas

saya pun memang jenis buncit sis. 😂 diet sempat turun 5kg, tup-tup preggy lepas 3 tahun menanti. tapi nanti 4m boleh la nmpak baby bump tu beza dengan buncit. tp time baring jela boleh nampak. hehe.

6 week awal lagi tu. Saya sampai 4 bulan nampak macam buncit lemak je 😂 5 bulan baru la nampak sikitttt baby bump tu 😅

Sye smpai 8 bln ni tak nmpk pon cm mengndung, smue ckp nmpk gemok je . Tpe yg pnting bby sihat 💪🏼

Sy msk 4bln bru perut start membulat cm org pregnant. Awal2 nmpk cm buncit biasa je.

Samaaaa. Nnti lg besar kandungan lg besar perut dri org laij yg tk buncit 🤣

Saya sampai 3 bulan pun org kata sy boncit, xgemuk tp boncit. Hahahahaha

sy 9w..perut nnpk buncit gak..sblm ni xpregnt ok je perut..😂

kita sama la sis..sy dulu kurus,nmpk buncit sikit je..hihi

6 weeks still early.. mmg perut nmpk kecik lgi sis

Sy dh 14w pun baru buncit sikit 😂