nak tnya

Sy br pregnant dlm 4minggu,tp knp perut sy buncit mcm org pregnant 4,5bln...sebelum pregnant perut sy xlah buncit...normal ke mcm tu...tp wat masa ni memng msih ada selera mkn...perut pun tegang je...mohon mummy bg pendpt

4 Balas

Mungkin angin kot sis. Sbb awal2 preggy perut memang penuh angin.

4y ago

Yup rahim pun dah start mengembang sis

Sama cam saya sis..angin rasa nya..perut keras je..cam kembung..

4y ago

Tu lah perut dah mcm hamil 5bulan🤣🤣🤣

Samalah sy pun.. Tp sy x kisah.. Janji baby sihat..

4y ago

Yeke sy ingt sy sorng je,risau jugk...nak tido pun jadi xselesa,xpelh jnji baby sihat

Angin sis.. Normal