sabar menanti

Ada tak yg sama last period 8/10 🙋 korg dah cek upt ke?

6 Balas

Period teratur? Saya masa sblum nikah teratur. Lepas nikah tak teratur. Tapi kene control makan dengan suami. No air gas, no maggi, no tapai, no air tebu. Sekarang dah 30 weeks. Jangan berhenti berdoa ye.

11mo ago

In sha allah. Semoga ada rezeki tu. Amiin..

sm la kita sis.. aritu 4 hari dh lewat period tp cek neg.. ni hari yg ke 6 dh.. ada spotting ckit..mgkin tanda nk period kot..sblm ni period teratur jer..bln ni blh lmbt pulak..hormon kot

11mo ago

ya sis, cuba lg next month 😇

dah check alhamdulillah positive. saya check hari sepatutnya period. sbb tiba-tiba rasa mual loya uncontrolled

11mo ago

DPO 15

Saya,hari ni baru dpo 7 awal lagi nak check.. period pun tak teratur, sy selalu dpo 12/13 bru period

11mo ago

Nnt sy cek upt lagi tngu period delay. Tkut jg nnt tlnjur bhrp

kalau awak jenis period yg teratur boleh je nak check awal. xjadi mslh😊

11mo ago

Terima kasih ♥️

dh... Alhamdulillah 2 line

11mo ago

wah, tahniah sis. msa dpo brp sis cek upt