First day period : 2/8/2024

Ada tak sesiapa dekat sni yang last period 2/8 ? Saya last period 2/8/24 cek upt naik double line samar2.

8 Balas

saya! check upt mmg naik double line terang.. awak boleh try test upt lgi dalam 2-3 hari .. kalau masih samar boleh pergi scan sebab kalau ikutkan dah 5 nak masuk 6 weeks...

saya 3/8 period smpai 7hb 8 , hari sabtu cek naik double line pastu cek lagi double line jugak cukup terang menerang , anak baru 8 bulan bukk buku mau kne marahh nanti😂

sy last 3/8 double line samar bg saya tapi bagi Dr terang. Dr cakap dah 5 weeks. scan tak nampak tp next week boleh try scan lagi.

pregnant lah tu. tarikh akhir haid kita sama. sy baru Chek td pagi, 2 Line, walaupun samar² tp mmg positif tu.. tahniah sis😊

sy last period 9/8.. hari ni due period tp saja test.. naik double line..

sy last 3/8/24 . cek upt kmrin . Alhamdulillah terang double line .

2w ago

Terima kasih . semoga awak pun positif ye . nnti kita sama2 ada bby 2025 🫶🏻

Saya sama dgn awk. Tapi upt saya dah pekat

saya last period 3/8 ..cek upt negative

1w ago

sy pun last period 2/8. 1st check - Neg 2nd check pd 8/9 positif, tp samar². usia kandungan saya 5w 6d due sy bln Mei