Lewat period

Hai korg . Saya lewat period 10 hari, cek upt negatif . Sampai sekarang belum period tapi rahim kerap krem mcm nak period tapi darah takde keluar . Ada tak yg mcm saya ? Adakah masih awal untuk saya cek upt . Ibu² lain mcm mna ?

4 Balas

sama macam saya punya sis..dah lewat 2 minggau buat upt 1 minggau lewat keputusan sama 1 line je..sekali pergi kelinik cek..tahu² doktor cakap dah 5w..??..

4w ago

kalau tahu hamil senang nak jaga diri..

Sama la saya period lewat dah. Tapi asyik rasa cramp aje. Check upt still negative ? saya tengah tahan diri dua tiga hari pastu check lagi

4w ago

sya pun wak, dah check smlm tetap sma huhu

Lebih dr seminggu kalau buat test biasanya dh pekat line..

4w ago

tu la pasal . takpe nnt saya cuba cek lagi . sebab nya last sya cek upt tu mcm 2 line, tapi bahagian test line tu separuh saya tunggu kejap tapi tak bergerak pun ? lepas tu saya terus buang tak cek lg, mungkin upt rosak. saya beli yg murah tu jenis strip