tanda bersalin..

Ada tak yg pernah x de tanda2 nk bersalin tup2 da ada bukaan?

4 Balas

Sy xde pe tanda pun sis..xde sakit perut ke lendir + darah pun xde. Tup2 ketuban pecah kat rmh sekali ngan contraction setiap 7 minit tu..haa xsmpat smpai hospital pun sbb beranak dlm kereta..betul2 kat traffic light depan hospital. Trus ke emergency dlm kereta jga potong tali pusat bru bwa sy ke bilik rawatan. Alhamdulillah semua baik2 je xde pendarahan berlebihan..

1y ago

kita akan rse nk teran kuat tu mcm teran nk berak ke tpi lagi kuat ..tarik nafas hembuss yaa