kerap lapar trimester 3

ada tak yg macam saya ni, kerap lapar menjelang trimester 3 ni.. dinner mkn nasi, selalunya 6ptg-7mlm mcm tu.. tgh malam lapar lagi ??.. kadang malas nak makan sebab dh gosok gigi, tapi xtahan pulak laparnya .. mummy2 bg suggestion nk mkn apa tgh2 malam ni

17 Balas

Normal sis, sebab baby nak membesar tu yang asyik lapar je..saya dah masuk trimester 3 kerap lapar 2-3 pagi..

5y ago

mommy makan apa 2-3 pagi tu 😅😂

Hahaha. Pernah sis. Pernah sgt. Makan je sis ape2 pun. Tapi yg tak memudaratkan ye. 😁

5y ago

Samala...kerap lapar tapi bila makan jadi Tak puas.xtau nape.abis dari makanan sihat ke jajan try xde 1 pun sangkut

sama la.. tp lebihkan makan buah je supaya xmasuk angin. lau x.. nak muntah balik

5y ago

makan buah jambu batu, limau, pisang, melon.

Dri awal preggy smpy da nk bersalin lpar je... 😂😂😂

Saya biasa trbangun jm1,2@3 pagi minum susu suam dan biskut je

5y ago

selalu juga mcm ni terjaga tp malas la pulak nk buat susu haha😂😂

Syaa pun sama. Tapi nurse marah bile berat naik banyak hm

5y ago

2kg naik ni seminggu ke mcm mana? saya mgu depan baru timbang xtau la berapa byk naik 😅😅😅

Sama,🙋🏻‍♀️ kejap2 lapar..😅😅😅

5y ago

sama 31week 🥰