due day

Siapa due day bulan 12? Jom kongsi.sy 11/12/2019.tak sabar nk tnggu bby lahir #first baby

51 Balas

14/12. First baby jgk. Baby tgh aktif skrg ssah maknya nk tdo. Yg merisaukan sy skrg, sy gdm on diet tiap 2 mnggu kna check gula 4x sehari. Hrp baby sihat la. Skrg sy mngalami cirit plak. Tak pasti knp tp merisaukan.

5y ago

huhu sya pun baru kena mcmtu

Sy due 19/12 tapi doc cakap kena bersalin seminggu awal (12/12)sebab sy pernah gugur 3 kali sebelum ni..sapa ad pengalaman mcm sy? Boleh kongsi..😚

Saya 23/12. Saya pun tak sabar nak tunggu keluar walaupun nervous tiap kali pikir bersalin tu. hahaha

Same ngn my third son becoming 4 years old this year..but my incoming due on 13/1/2020😊

Sy krismas due .. Baby frst 😂 makin dkt due makin seram . Tabah je demi ank 😅

10/12/19..1st baby juga.. Hihi.. Baby tgh aktif malam2 ni.. Mummy cannot tido😂

Sy 28.12.19.. X sabar jg nk brsalin nk jumpa bby n nk cuti puas2.. 😂😂

Eh awk sama due dgn saya, tp tu lahh, saya kene awal pulak, sbb bby domok😅

5y ago

Ooo yeke??moga dipermudhkn urusan bersalin nti

Kalau ikut kk 9 jan 20, tp lepas scan kat swasta 29 dec pula dah 🤣

28/12/19 mungkin operate awal 2 minggu sbb mama dia ada penyakit