20week

ada tak yang mengalami sakit dekat bahagian punggung smpai nak duduk pun rasa tak selesa.. lepas bangun dari duduk rasa sakit sakit nak berjalan pun susah

18 Balas

sᴀʏᴀ ʙᴜᴋᴀɴ sᴇᴛᴀᴋᴀᴛ ᴘᴜɴɢɢᴜɴɢ ᴊᴇ sɪs. ʙʜᴀɢɪᴀɴ ᴘᴀɴɢᴋᴀʟ ʀᴀʜɪᴍ sᴀʏᴀ ᴘᴜɴ ʀᴀsᴀ sᴀᴋɪᴛ sᴀɴɢᴀᴛ ɪɪ

Biasa tu sis, lagi2 nak dekat due..sy 34weeks dah..start 28weeks dulu dh mmg sakit dekat punggung & celah kangkang..lagi2 klu duduk lama & bangun tido..

me too.. kadang2 klo nk tdo Allah, nk pusing2 kan badan pun sakit.. nk bgun apatah lgi.. tu la org ckp, org yg mngandung ni lain org lain sakitnyaaa

sy br nak masok 20 mggu..tdo x selesa..bile baring nak bangun perhhh...mgg sakitt pinggang badan pon dh start...

Sy sakit bahagian punggung juga dulu sis. Start dari awal pregnant around 4 weeks sampai bersalin baru hilang.

Sama la sya pon...skit punggung time tido...tdow ats tilam xskit,tdow kt ats lntai skit....huhuhu

Sy pun sakit bahagian punggung bawak kea peha. Sakit dia tu haihh nak jalan pun susah

Sakit punggung bila berjalan banyak. Bila rehat, baring lama, baru okay. Huhu.

Memang mcm tu..saya pon rase gak..otot pinggul kita mula merenggang...

Tulang pungung sakit.. Peha.. Ats rahim ni pun.. Smoga selmat smuanya