10 minggu hamil

ada tak yang hamil 10minggu tapi hanya kelihatan kantung saja?

7 Balas

saya dulu kalau ikut tarikh last period 10 minggu, buat scan x nampak kantung. repeat scan lg 2 minggu baru nmpak kantung dan janin serta heartbeat. ikut tarikh scan rupanya baru 6 minggu. saya jenis period x teratur, jadi tarikh due x ikut tarikh last period. doktor ikut tarikh scan.

4y ago

saya pun hide tak teratur juga. last year bulan6 sy keguguran.. risau pula untuk kali ni juga. thank you sis

Saya 11minggu hanya nampak kantung g . Klinik suruh sya pergi hospital . Tapi sya x pergi pun smpai 17minggu sya scan kat klinik bby dh gerak2 . Time kata kantung kosong sya dh xtentu arah tpi sya sbr tgu smpai 17minggu . Alhmdulillah skrng dah 19w1d

3y ago

sy pun sepatutnya da 12 minggu.. tp scan kt kk nmpk kntung je.. kndungn jadi 6 minggu..dia suh repeat scan..tp bila scan kt klinik swasta, dr Kate kntung kosong.. bligted ovum 😭dia suh refer hospital.. macamne sis? sy pun Down skg ni.. sy 10hb ni repeat scan kt Kk.. doakan sy sis

saya sis..10week nmpk kantung je...dokter refer hospital n appt slps 2 mnggu...lps 2 mnggu gy follow up alhamdulillah ad .janin... sekarang baby da 1thn 10bln 😊

4y ago

Moga2 sy pun mcm sis jgk.. 9week nampak kantung jer.. Minggu dpn appmnt lagi kat hospital.. Nak scan semula.. Harap2 ada la janin n heartbeat nanti. Berdebar n mengharap jgk ni.

Cuba buat tvs sis. Transvaginal scan means scan dri bawah. Sye mse buat tvs 6w da nmpak kantung and heartbeat 🤗

Cuba scan lagi lepas 2w ☺️ insyaallah think positive okay sis ♥️

try scan tvs.. klu still xnmpk, repeat blk lps 2mgg..

Nty try scan blik lepas 2 mnggu..