Perut belum kelihatan

Hi mummy smua. Normal tak hamil 10 weeks perut belum nmpk sgt

9 Balas

tak normal tu. elok masa disahkan pregnant perut kena terus besar baru betul.. 🤭🤭🤭 awk msuk app ni takkan tak tgk saiz janin 10 weeks besar mana, ukur la tgk. janin duk dlm rahim, cuba tgk kedudukan rahim kawasan mana.. dan logik ke klau janin baru besar 4-5 cm(contoh) ,rahim dah besar mcm 28weeks?

3y ago

Kann... Hahahaha sy pn first time pregnant. Sllu tgok weekly size janin. Kalau 10w tu baru besar kurma gituuu🤧 mana nk nampak baby bump. Hehehehe. Harap puan yg tanya soalan ni jgn kecik hati yaaa😘

Saya pulak 16week terlebih besar pulak🤦🏽‍♀️ sakit dada2... anak pertama 7bulan pon kecit jee..ade ke org mcm saya preggy anak kedua baru 16week perut mcm 6-7bulan...

Normal. Saya ank first 7bulan baru nampak dan sekarang tengah mengandung ank kedua. Kandungan dah nak masuk 15weeks.. sebab badan saya jenis gempal.. so x nampak sangat.

Perut sy 8 bulan baru orang tau sy pregnant 😂

Sy badan berisi 6 bulan bru nampak perut

normal.. sy 6 bln bru nampak.. huhu

Normal. Awal sangat nak ada bump

Normal. Masih kecil lg

Normal