10 minggu hamil

ada tak yang hamil 10minggu tapi hanya kelihatan kantung saja?

7 Balas

saya dulu kalau ikut tarikh last period 10 minggu, buat scan x nampak kantung. repeat scan lg 2 minggu baru nmpak kantung dan janin serta heartbeat. ikut tarikh scan rupanya baru 6 minggu. saya jenis period x teratur, jadi tarikh due x ikut tarikh last period. doktor ikut tarikh scan.

4y ago

saya pun hide tak teratur juga. last year bulan6 sy keguguran.. risau pula untuk kali ni juga. thank you sis