10 minggu hamil

ada tak yang hamil 10minggu tapi hanya kelihatan kantung saja?

7 Balas

Saya 11minggu hanya nampak kantung g . Klinik suruh sya pergi hospital . Tapi sya x pergi pun smpai 17minggu sya scan kat klinik bby dh gerak2 . Time kata kantung kosong sya dh xtentu arah tpi sya sbr tgu smpai 17minggu . Alhmdulillah skrng dah 19w1d

3y ago

sy pun sepatutnya da 12 minggu.. tp scan kt kk nmpk kntung je.. kndungn jadi 6 minggu..dia suh repeat scan..tp bila scan kt klinik swasta, dr Kate kntung kosong.. bligted ovum 😭dia suh refer hospital.. macamne sis? sy pun Down skg ni.. sy 10hb ni repeat scan kt Kk.. doakan sy sis