Alahan

Ada tak tips untuk kurangkan alahan yg teruk? Sy dh 4 minggu alahan.. Setiap kali minum @ makan mesti muntah. Sampai tak boleh nak kerja.. Tolong siapa yg ada pengalaman

2 Balas

saya pun ada alahan sis..morning sickness teruk ..skrang 9weeks dah... asal makan je muntah..nurse ckap kena makan portion sikit2 supaya elak muntah dan jgn makan yg menyebabkan mulut berbau..bila kita cium tu kita akan muntah..

xde tips cme mkanan kerap dlm kuantiti ckit ,sy dlu alahan mse 6 week tiap kali mkn mnum air sejuk msti muntah,nsi x bleh mkn hrapkan mkn buah,biskut dgn roti smpai 11 week