Geram Dengan Suami

Ada tak sini rasa geram nak marah je dengan suami sepanjang pregnant? Silap sikit je menyampahnya bukan main. 8 bulan dah harap2 lepas baby keluar emosi dah stabil la ?

37 Balas

Say Masa 1st preggy sampai la Masok 5 bulan, says tido sorang2 je la bilik.suami tido Kat ruang tamu.kalau dia Masok nak tido sebelah says,memang saya mengamok.saya nak katil tu saya sorang je yg punya.😂tapi sekarang dah ok dah.cuma kalau tido je say Akan tutup muka saya Masa tido.sebab memang xsuka langsung tengok muka dia.xtau kenapa.anak 1st dulu,24 jam tatap muka dia.suka tengok muka.bersalin baby boy,tup2 kluar muka sebijik muka Suami😂

4y ago

Mcm2 pgalaman ye..ada org tua2 yg kata klu benci tgk muke suami wktu pregnant, nnty anak kluar sebijik muke suami.. Ada tuh suka mngadap, kluar2 muka suami.. Masing2 pnye pgalaman la kot.. Sye bln ke 6 pregnant bru dpt dkt dgn suami spnjg pregnant, sbb kami bercerai wktu usia kndungan 3 mgu..dari perut kecik smpi ke 6 bln mak sye yg jaga sye n baby dlm perut nih..spnjg tuh mmg benci hari2 kt suami..nih tga tgu hari nk bersalin, harap2 baby xikut muka suami la🥴