First Time Mommy

Before pregnant ni saya memang jenis boleh control emosi saya.. tapi sejak pregnant, tetiba je rasa geram bila suami saja je buat perangai extra annoying. Benda kecik je saya boleh sampai nangis beriya.. memang ni normal ke ?

1 Balas

normal sis. saya pun macamtu. benda kecik pun saya emo menangis melalak hahahahhaha. ok je tu. yang penting control, sebab emotion boleh effect baby. tapi kalau terlebih emo sensitif menangis tu mesti girl nanti, inshaallah. sebab saya pun dapat baby girl 🤣 maknya menangis je sepanjang preggy.