Geram Dengan Suami

Ada tak sini rasa geram nak marah je dengan suami sepanjang pregnant? Silap sikit je menyampahnya bukan main. 8 bulan dah harap2 lepas baby keluar emosi dah stabil la ?

37 Balas

Saya awai² pganant bgadoh besar ngn suami..qasa meluat sgt...dok smggu bru taw pgnant...3x pgnant lagutu...😂😂 Pastu alhdulillah..ok dh..terra hormon nk stabil balik...🤭🤭

😂saya ikut mood,kalau dia ada depan mata,asyik nak gaduh,dah dia prgi keje,keluar lama sikit,mencari pulak. Masib baik husband jenis tak kesah kena marah

Saya masa prgnant ank no 3 geram je dgn suami.. Tp ni prgnant ank no 4,keje nk duduk bwh ketiak dia je.. Dia blk lmbt sikit pn dh merajuk 😂😂😂

sy ms preggy asyik gaduh je ngn suami , setiap ape yg dy buat tu jd menyampah sgt2 , sekali baby kua sebijik muka ayahnya😅

Sy alhdulillah x da mcm tu..yg ada rasa nk bemanja2 ..ngan suami tp bila suami tinggi suara sikit..mula lh nk sy nk sentap nk nangis bgai huhuhu...

Ye,sma lh,klau sakit hati,die buat dek je,kita skitkn ati die juga,slah skit mrh die kaw2,kdng2 ksian gak tpi nk cmne,geram je dgn sie

Dont take it dont give it.. cuba try ni. Jgn hrp byk apa2.. ini cara menyembuhkan diri dari tekanan emosi msa prgnant 🤗🤗🤪

Saya time preggy xsuka tngok suami bau suami pun rasa busuk je .. Stiap kali saya ckp dia busuk dia mesti mandi tp bau tu xilang 😅

5y ago

Maksudnye muka ikut papa or perangai ?? Anak saya lhir muka mcm bapa dia makin besr muka mcm adik saya pulk 😅 tu laa hari2 saya halau dia dari bilik haha

Sy pregnant kali ni xsuka tgk suami,bau bdn pun xsuka...tp bila suami xda dpn mata tau plak rindu...hehehehe..

5y ago

Hihi...kan klo xde suh cpt blk la,rindu la.. tp bila depan mata,nk je dia xde kt umah....apa la pe'el mcm ni kn...hihihi.. jom join group..blh share apa saja.. https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

Alhamdulillah spnjang pregnant ni tak ada lagi rasa mcm tu sbb awl lagi kan..ta tahu lah nanti mcmne..