Geram Dengan Suami

Ada tak sini rasa geram nak marah je dengan suami sepanjang pregnant? Silap sikit je menyampahnya bukan main. 8 bulan dah harap2 lepas baby keluar emosi dah stabil la ?

37 Balas

Emosi preggy ni mmg mcm2 Hehe.. Perangai kita mcm kanak2. Selagi boleh kawal kita cuba kawal sedaya upaya 😁 Alaa normal ja sis. Cm sy pula emosi asyik rasa useless dan down je ngn diri sendiri sbb sy xde passion atau smgt nk bekerja apa2 pun. Mmg mcm xde impian je huhu.. Pastu bila suami tegur sy melenting. Pernah byk kali juga nangis over benda remeh temeh je cth berebut ikan keli 😅😅